четвер, 23 грудня 2010 11:03

На Майдані встановили ялинку з "подарунками" від Януковича (ФОТО)

 

Учора, 22 грудня, активісти Коаліції учасників помаранчевої революції встановили на Майдані Незалежності альтернативну ялинку, однак простояла вона недовго.

Як повідомляє у своєму блозі ЖЖ-юзер bilozerska, один з лідерів організації в ролі Діда Мороза приніс під ялинку "подарунки народу від влади": бюджет-2011 з прикріпленим до нього риб'ячим скелетом, Податковий кодекс, пенсійну реформу у вигляді петлі і мила, цензуру , свободу мирних зборів (наручники).

Всі "подарунки" з відповідними пояснювальними табличками били розвішані на ялинці. Однак через деякий час міліція затримала учасників акції і доставила до райвідділу. У міліції на них склали протоколи і відпустили. Як пише юзер, ялинку продали фотографам на Майдані.

Як повідомлялося, в суботу, 18 грудня, під новорічною ялинкою на Майдані Незалежності в Києві встановили фігуру Президента України Віктора Януковича. Президента зобразили в червоній шапці і з реплікою "Йолка" над головою.

Нагадаємо, на початку грудня Янукович, розповідаючи про установку головної ялинки країни, не зміг пригадати українське слово "ялинка" і після десяти секунд роздумів сказав "йолка".

Зараз ви читаєте новину «На Майдані встановили ялинку з "подарунками" від Януковича (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі