неділя, 24 липня 2011 17:32

На греблі ДніпроГЕСу лоб у лоб зіткнулися "Жигулі" та "швидка"

На греблі ДніпроГЕСу лоб у лоб зіткнулися "Жигулі" та "швидка"

У Запоріжжі на греблі ДніпроГЕСу автомобіль ВАЗ-2106 "Жигулі" здійснив лобове зіткнення з автомобілем "швидкої допомоги", який від удару перекинувся.

Як повідомляє прес-служба обласного управління ДАІ в Запорізькій області, водій і пасажир "Жигулів", а також лікар "швидкої" госпіталізовані.

Крім того, в результаті ДТП було тимчасово перекрито рух по автопереходу мостом, що з'єднує правий і лівий берег міста.

"За попередніми даними, автомобіль "Жигулі" виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся із зустрічним автомобілем швидкої допомоги, який від удару перекинувся на бік. У результаті лобового зіткнення жінка-водій і пасажир ВАЗа чоловік опинився затиснутими в своїй машині, а сидів на передньому сидінні швидкої допомоги лікар вибив головою лобове скло машини і сильно травмувався", - зазначили в прес-службі.

Як розповіли агентству в комунальному аварійно-рятувальному спецпідрозділі "Кобра", людей, затиснутих в "Жигулях" довелося діставати з понівеченого автомобіля за допомогою спецтехніки.

"У момент прибуття з'ясувалося, що при зіткненні у ВАЗ-2106 була сильно деформована водійська сторона. Постраждала жінка-водій була затиснута металом, вона отримала множинні травми і була у важкому стані. Рятувальники "Кобра" витягли потерпілу з машини за допомогою спецобладнання "Халматра", - розповів командир відділення аварійно-рятувальної служби "Кобра" Олександр Малєєв.

Троє постраждалих - лікар "швидкої", пасажир і жінка-водій ВАЗа - доставлені в міську лікарню № 5.

Крім того, за даними рятувальників, в момент аварії в салоні "швидкої допомоги" перебував хворий, якого планували транспортувати в нейрохірургію одного з медичних закладів міста. Після аварії він був доставлений в лікарню іншим автомобілем "швидкої".

Винуватця ДТП Державтоінспекція обіцяє назвати після розслідування.

Зараз рух по греблі ДніпроГЕСу утруднено. Транспортні пробки утворилися і на мосту Преображенського, куди через ДТП на греблі був спрямований основний автомобільний потік.

Зараз ви читаєте новину «На греблі ДніпроГЕСу лоб у лоб зіткнулися "Жигулі" та "швидка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі