пʼятниця, 13 червня 2008 11:15

На аеропорт, де Тимошенко ледь не залишилася без зубів, виділили 275 мільйонів

Кабінет Міністрів має намір виділити 275 млн. гривень на реконструкцію злітно-посадочної смуги державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Запоріжжя"

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Запорізької облдержадміністрації з посиланням на слова заступника губернатора Геннадія Фукса.

Кошти виділять у рамках Загальнодержавної цільової програми підготовки і проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

Відповідно до повідомлення, аеропорт включено до списку резервних для прийому літаків з туристами, кошти також планують направити на реконструкцію перону для повітряних судів.

У той же час Фукс відзначив, що дані капіталовкладення будуть безглузді без реконструкції приміщення самого аеропорту, у зв"язку з чим доручив керівництву управлінню промисловості і розвитку інфраструктури облдержадміністрації звернеться до профільних міністерств з питання фінансування реконструкції аеровокзалу.

У четвер прем"єр-міністр Юлія Тимошенко заявила про необхідність термінового ремонту злітно-посадочної смуги аеропорту "Запоріжжя", після того, як її літак здійснив посадку в цьому аеропорту під час візиту прем"єра в Запоріжжя 12 червня. При цьому прем"єр відзначила, що в неї ледве зуби не повилітали, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «На аеропорт, де Тимошенко ледь не залишилася без зубів, виділили 275 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі