середа, 15 травня 2013 19:23

МЗС вітає рішення Єврокомісії рекомендувати Раді ЄС підписати Угоду про асоціацію з Україною

МЗС вітає рішення Єврокомісії рекомендувати Раді ЄС підписати Угоду про асоціацію з Україною
Фото: fakty.ictv.ua

Міністерство закордонних справ України позитивно оцінює рішення Єврокомісії рекомендувати Раді Євросоюзу підписати Угоду про асоціацію з Україною.

"МЗС України вітає прийняте 15 травня 2013 рішення колегії Єврокомісії рекомендувати Раді ЄС підписати Угоду про асоціацію між Україною та ЄС, а також зробити можливим його тимчасове застосування до завершення процедур ратифікації країнами-членами ЄС", - сказано в коментарі прес-служби МЗС.

У відомстві вважають таке рішення важливим кроком на шляху завершення всіх процедур, необхідних для забезпечення підписання Угоди про асоціацію під час саміту Східного партнерства у Вільнюсі в листопаді.

"У свою чергу українська сторона направляє необхідні зусилля на реалізацію домовленостей, досягнутих за результатами 16-го саміту Україна - ЄС, з метою забезпечення підписання Угоди в зазначені терміни", - зазначають в МЗС.

Зараз ви читаєте новину «МЗС вітає рішення Єврокомісії рекомендувати Раді ЄС підписати Угоду про асоціацію з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі