вівторок, 08 жовтня 2013 16:00

МВС зняли кліп про важку роботу українського "Беркуту"

МВС зняли кліп про важку роботу українського "Беркуту"
Фото: www.ark.gov.ua

У Міністерстві внутрішніх справ зняли відеоролік про роботу працівників спецпідрозділу "Беркут".

Про це у вівторок повідомляє офіційний сайт МВС.

"Головний лейтмотив ролика соціальної реклами, розробленого Управлінням зв'язків із громадськістю МВС України – побачити роботу спецпідрозділу зсередини, очима самих спецпризначенців. Ролик направлений до редакцій 14 центральних вітчизняних телеканалів", - зазначено у повідомленні.

Герої відеоматеріалу розповідають про роботу беркутівця, їхні основні завдання та ставлення родини до їхньої професії.

Правоохоронці підкреслюють, що вони приходять на службу з охорони правопорядку виключно за покликанням і працюють, не зважаючи на всі складнощі служби. Особливо їм важко, коли доводиться працювати на масових заходах, адже тут треновані бійці "Беркуту" не застосовують силу. Їхнє завдання – не допустити зіткнень громадян та кровопролиття, тому правоохоронці виконують роль "живої стіни". Але при затриманні злочинців щоденні виснажливі тренування дають результат.

"Ставлення українського суспільства до бійців спецпідрозділу – неоднозначне, адже багато інформації про їхню роботу навмисно перекручується окремими політиками", - йдеться в заяві МВС.

Прес-служба зазначає, що не слід забувати - "основне завдання "Беркута" – затримання озброєних зловмисників. Щодня сотні спецпризначенців, виходячи на патрулювання вулиць, ризикують життям заради безпеки громадян".

Зараз ви читаєте новину «МВС зняли кліп про важку роботу українського "Беркуту" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі