субота, 29 березня 2008 12:50

Мороз виступає за максимальне продовження повноважень Тимошенко

Мороз виступає за максимальне продовження повноважень Тимошенко

Лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз виступає за максимальне продовження повноважень прем"єр-міністра Юлії Тимошенко, зокрема до середини 2009 року.

Про це заявив 29 березня на прес-конференції в Полтаві.

"Я виступаю за збереження уряду Юлії Тимошенко, щоб вона працювала до кінця цього року й на початку наступного" - сказав Мороз.

На його думку, Тимошенко своїми діями сама згодом дискредитує себе.

"Тоді українці, може, прозріють... Бо все вона (Тимошенко) виправляє помилки колишнього уряду, всі їй не дають працювати, то парламент не працює, то Президент" - сказав Мороз.

Він підкреслив, що нинішнє гасло Тимошенко "Мені не дали працювати", і всі її дії спрямовані на позачергові вибори.

"У перевиборах у вересні найбільше зацікавлений БЮТ" - сказав він.

Також Мороз розкритикував підсумки 100-денної діяльності її Кабінету Міністрів і звинуватив Тимошенко в невиконання основних передвиборних обіцянок.

"Це ж не вона забезпечує ціни, що на бензин і продукти підвищуються" - сказав він.

На його думку, Тимошенко не виконала 2 основних передвиборні зобов"язання щодо повернення протягом 2 років знецінених вкладів колишнього Ощадбанку СРСР.

"Передбачається 7-а частина виплат, причому в бюджеті закладена тільки 25-а частина вкладів, і то за рахунок інфляції... Не буде виконано це зобов"язання" - сказав Мороз.

На його думку, також не вийде виконання передвиборного зобов"язання Тимошенко про переведення армії на контрактну службу.

"Що не будуть хлопців призивати в армію - Президент сказав, навіть із 2010-го року не вийде" - зазначив Мороз.

Як повідомлялося, Тимошенко задоволена роботою очолюваного нею Кабміну за перші 100 днів його діяльності

18 грудня 2007 року Верховна Рада призначила прем"єр-міністром голову фракції БЮТ Тимошенко й затвердила склад Кабміну, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «Мороз виступає за максимальне продовження повноважень Тимошенко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі