вівторок, 12 лютого 2008 09:20

Мороз відправить своїх людей під Лук"янівське СІЗО, а сам піде до Тейлора

У вівторок, 12 лютого, о 10:00 близько 200 соціалістів пікетуватимуть Лук"янівський СІЗО N13 "проти політичних репресій" на підтримку екс-міністра транспорту й зв"язку Миколи Рудьковського.

Про це повідомляє прес-служба Соціалістичної партії.

Крім того, на 15:00 цього ж дня запланована зустріч лідера СПУ Олександра Мороза з послом США в Україні Вільямом Б. Тейлором.

"Будуть обговорюватися факти сваволі та волюнтаризму в Україні, які не мають жодного відношення до проголошуваних демократичних гасел сучасними керівниками Української держави, зокрема, обставини судового процесу над екс-міністром транспорту і зв"язку України Миколою Рудьковським", - стверджує Соцпартія.

Після закінчення зустрічі, як заплановано, Мороз і Тейлор вийдуть до преси.

Як відомо, у понеділок, 11 лютого, Печерський райсуд Києва ухвалив рішення про утримання Рудьковського під вартою, замінивши за поданням київської прокуратури запобіжний захід екс-міністру з підписки про невиїзд на арешт.

Раніше щодо Рудьковського було порушено кримінальну справу за розтрату майна в особливо великих розмірах під час здійснення приватної поїздки до Парижу за кошт Міністерства транспорту й зв"язку.

Крім того, на даний момент тривають розслідування за фактами низки інших порушень, вчинених посадовими особами Мінтрансу за часів керівництва Рудьковського, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Мороз відправить своїх людей під Лук"янівське СІЗО, а сам піде до Тейлора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі