четвер, 20 вересня 2007 18:21

Мороз вибачився перед Черномирдіним за "нападки з секретаріату президента"

Голова Верховної Ради України п"ятого скликання Олександр Мороз вибачився перед Надзвичайним і Повноважним Послом РФ в Україні Віктором Черномирдіним "за ті нападки, які полунали з боку Секретаріату Президента".

Про це Мороз сказав сьогодні під час зустрічі з представниками дипломатичних місій, акредитованих в Україні.

Мороз сказав: "Вибачте за ті нападки, які полунали на вашу адресу з боку Секретаріату Президента" і додав: "Я вважаю, це не від великого розуму". При цьому Мороз не уточнив, про які нападки йдеться.

12 вересня заступник голови Секретаріату Президента Олександр Чалий заявив, що Секретаріат Президента розцінює заяви Черномирдіна відносно отруєння діоксином Президента України Віктора Ющенка як його власну позицію, яка не відповідає позиції офіціційній Росії. Ми виходимо з того, що Віктор Степанович (Черномирдін) зробив заяву, яка свідчить про його некомпетентність в сфері чуттєвих відносин між Україою та РФ, передає УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Мороз вибачився перед Черномирдіним за "нападки з секретаріату президента"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі