субота, 27 вересня 2008 21:59

Мороз назвав Ющенка нерозумним і заступився за Росію

Зовнішньополітичну лінію, якої притримується Президент Віктор Ющенко інакше як нерозумною не назвеш. Таку думку висловив лідер Соцпартії Олександр Мороз. "Дратувати таку могутню державу, як Росія, – це не показник незалежності, а показник зневаги до національних інтересів і громадської думки", - відзначив політик. Його цитує прес-служба СПУ.

"Ви подивіться на Європу, куди Віктор Ющенко так прагне на словах. Чому європейські країни не дозволяють собі антиросійських кроків? Тому що вони мислять прагматично, мислять по-державному", - вважає Мороз.

"Те, що робить сьогодні Ющенко, проводячи антиросійську політику в Криму проти Чорноморського флоту, демонтуючи економічні зв"язки, - у цьому немає ні краплі патріотичності. Це боротьба за електорат, особливо в західних регіонах України. Але такі способи підвищення особистого рейтингу несуть загрозу для цілісності України і її безпеки", - переконаний лідер соціалістів, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Мороз назвав Ющенка нерозумним і заступився за Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі