четвер, 27 вересня 2007 09:39

Мороз йде на вибори, щоб не допустити пролиття крові

Лідер Соціалістичної партії України, голова Верховної Ради України Олександр Мороз заявляє, що погодився на проведення дострокових виборів, щоб не допустити "пролиття крові" в Україні.

Про це він заявив сьогодні під час теледебатів з представниками Блоку "Наша Україна – Народна Самооборона" на Першому Національному телеканалі, відповідаючи на запитання, чому він та СПУ все-таки беруть участь у виборах, які називає незаконними, в такий спосіб легалізуючи їх.

Мороз зазначив, що, неодноразово спілкуючись з Президентом України Віктором Ющенком, він переконався, що той піде "на будь-які кроки, на будь-які порушення, в тому числі на злочинні, щоб досягти поставлених для нього цілей – реформи влади на свій бік".

Лідер СПУ заявляє, що, як і інші члени коаліції, погодився на дострокові вибори, щоб "уникнути кровопролиття, адже вже було прийняте абсолютно антиконституційне злочинне рішення про введення військ до Києва, чого не допускав жоден Президент України раніше і ніхто в Європі з керівників держави".

Він зазначив, що "це абсолютно зрозуміле рішення, бо кров – завжди гірше, ніж навіть поганий мир", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Мороз йде на вибори, щоб не допустити пролиття крові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі