середа, 13 грудня 2023 22:25

Спецтема: Війна Росії проти України

Молять про охорону. Після ліквідації Киви у Москві почався великий переполох

Молять про охорону. Після ліквідації Киви у Москві почався великий переполох
Ілля Кива в ефірі російського пропагандистського каналу. Фото: скріншот

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов повідомив, як вплинула ліквідація зрадника Іллі Киви на інших зрадників, які перебувають в Російській Федерації.

Представника ГУР цитує NV.

"Вплинуло, особливо на тих, хто не мав охорони на території Росії - хто другого, третього порядку, скажімо так. Серед цих колаборантів і зрадників зараз фіксується спалах звернень до так званих правоохоронців у РФ і спецслужб ФСБ із проханням і мольбою забезпечити їм охорону від українських спецслужб", - сказав Юсов.

Він додав, що не виключені спроби переїзду колаборантів до третіх країн, оскільки в РФ вони більше не почуваються у безпеці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія провалила всі плани цього року

Зі слів представника ГУР, російські пропагандисти топрівня, на зразок Соловйова, Скабєєвої чи Кисельова, і так "перебувають під ковпаком спецслужб", але також бояться ліквідації.

"І це не лише пов'язано з історією з Кивою, а і з попередніми історіями ліквідації і російських пропагандистів. Розуміння, що відплата може їх наздогнати, - це абсолютно реальність для сьогоднішніх воєнних злочинців. А російські пропагандисти, безумовно, безпосередньо дотичні до організації воєнних злочинів проти українців", - сказав Юсов.

6 грудня російські ЗМІ повідомили, що тіло Киви знайшли у будинку в Підмосков'ї РФ.

Згодом "Суспільне" повідомило, що Киву ліквідувала Служба безпеки України зі стрілецької зброї.

Слідчий комітет РФ заявив, що Киву ліквідували під час прогулянки.

Служба безпеки України проводить дуже багато успішних спецоперацій, зокрема і тих, які несуть заслужене покарання воєнним злочинцям і ворогам України, заявила СБУ.

Зараз ви читаєте новину «Молять про охорону. Після ліквідації Киви у Москві почався великий переполох». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі