понеділок, 11 грудня 2023 14:55

В СБУ офіційно прокоментували ліквідацію Киви

В СБУ офіційно прокоментували ліквідацію Киви
Зрадника Іллю Киву ліквідували у Підмосков'ї. Фото: unian.ua

Служба безпеки України офіційно прокоментувала свою ймовірну причетність до ліквідації злочинця і зрадника Іллі Киви.

СБУ проводить дуже багато успішних спецоперацій, зокрема і тих, які несуть заслужене покарання воєнним злочинцям і ворогам України. Про це йдеться у повідомленні спецслужби.

Там також наводять слова голови СБУ Василя Малюка, який раніше наголосив, що смерть - це "єдина перспектива, яку ми можемо запропонувати окупантам та їх пособникам".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зрадник Кива виявився нікому не потрібним у Росії

"Також Василь Малюк неодноразово підкреслював, що вороги України обов'язково будуть відповідати за свої злочини: і перед Богом, і перед українським народом - по закону і по моралі. Ситуація з ліквідацією Іллі Киви лише підтверджує ці слова. А всі деталі спецоперацій СБУ суспільство дізнається після нашої неминучої Перемоги!" - наголосили у спецслужбі.

Перед цим джерела в СБУ підтвердили причетність спецслужби до знищення зрадника Іллі Киви й показали фото та відео з місця його ліквідації. Джерела в СБУ стверджують, що спецоперація готувалася тривалий час.

Російські ЗМІ 6 грудня повідомили, що тіло Іллі Киви знайшли у будинку в Підмосков'ї РФ. Українські ЗМІ писали, що Киву ліквідувала Служба безпеки України зі стрілецької зброї. А в Слідчому комітет РФ заявили, що Киву ліквідували під час прогулянки.

Зараз ви читаєте новину «В СБУ офіційно прокоментували ліквідацію Киви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі