четвер, 07 грудня 2023 10:42

Ліквідація Киви: російські силовики повідомили свою інформацію

Ліквідація Киви: російські силовики повідомили свою інформацію
В Іллі Киви є два кульових поранення. Фото: СК РФ

Держзрадника та колишнього нардепа Іллю Киву вбили під час прогулянки, на його тілі є два кульові поранення.

Поруч знайшли дві пістолетні гільзи, повідомив Слідчий комітет Росії.

"6 грудня Кива гуляв територією парку, що прилягає до котеджного селища, де невідомий зробив у нього кілька пострілів. Від отриманих поранень потерпілий помер на місці. На тілі загиблого виявлено два кульові вогнепальні поранення", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киву могли застрелити у лісі біля Москви - що кажуть у Росії

На місці події слідчі вилучили змиви, дві пістолетні гільзи, патрон та інші предмети. Оглянули автомобіль Киви та готельний номер, у якому він проживав останні місяці.

Призначили судово-медичну, молекулярно-генетичну, фізико-хімічну, комплексну молекулярно-генетична та балістична судові експертизи. Допитують свідків.

У середу, 6 грудня, російські ЗМІ з посиланням на джерела заявили про те, що колишнього народного депутата України Іллю Киву знайшли мертвим. Нібито, його виявили у Московській області в Одінцовському районі.

Пізніше стало відомо, що ліквідація Киви була спецоперацією Служби безпеки України. Екснардепа вбили за допомогою стрілецької зброї.

За даними пропагандистського пабліка Shot, тіло Киви виявили з раною голови на території готелю Velich Country Club у селі Супонєво.

Зараз ви читаєте новину «Ліквідація Киви: російські силовики повідомили свою інформацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі