понеділок, 09 серпня 2010 18:58

Міністр транспорту не брав 150 тисяч на дорогу до Криму

Міністр транспорту не брав 150 тисяч на дорогу до Криму

Міністр транспорту і зв"язку  Костянтин Єфименко справді їхав до Криму на засідання РНБО  у вагоні-салоні, однак він був причеплений до звичайного рейсового потяга.

Про це в коментарі Gazeta.ua заявив прес-секретар чиновника Ельдар Салімов.

"Міністр транспорту та зв"язку Україну справді їхав до Криму у вагоні-салоні. Такий вагон-салон є у кожного начальника регіональної залізниці... Це міністр траспорту, він не може їздити у плацкарті", - пояснив прес-секретар.

Водночас, Салімов назвав маячнею твердження про те, що вагон міністра тягнув окремий електровоз.

"Якщо хтось бажає в цьому переконатися, то може отримати відео з сімферопольського вокзалу, куди цей поїзд прибував, до якого був причеплений вагон міністра", - зазначив він.

"Міністр приїхав у Сімферополь на звичайному рейсовому потязі я не пам"ятаю який номер, до якого був причеплений його вагон", - підкреслив прес-секретар.

Він також запевнив, що на цю поїздку не було витрачено жодних додаткових коштів державного бюджету, окрім видатків на обслуговування вагона, "а це в рази менше ніж заправити літак"

Раніше в ЗМІ з"явилася інформація, що для поїздки на засідання РНБО міністр скористався VIP вагоном-салоном, який тягнув окремий електровоз поза ниткою графіку. Витрати на цю поїздку - 150 тисяч - взяла на себе "Укрзалізниця".

Нагадаємо, що один з попередників Єфименка - екс-міністр транспорту та зв"язку Микола Рудьковський за бюджетні кошти літав з власницею конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Олександрою Ніколаєнко. 

Інший екс-міністр Йосип Вінський, як відомо був звинувачений у корупції.

Зараз ви читаєте новину «Міністр транспорту не брав 150 тисяч на дорогу до Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі