середа, 06 квітня 2022 15:39

Спецтема: Війна Росії проти України

Мінцифри ще раз розвіяло міф про "хороших росіян"
3

За допомогою штучного інтелекту відшукали родичів російських вбивць, які безжально тероризували і вбивали мешканців Бучі.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Росіянам написали в соцмережах і показали фото вбитих.

На що ті відповіли: "Смерть националистам", "Иди нах*й. Я тут причем", "Я за Россию".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни - це колективний Путін: нова порція фотожаб і карикатур на ворога

"Рідні та близькі російських убивць із ними згодні і це саме вони їх так виховали. Кожен росіянин відповість за Ірпінь, Бучу, Бородянку, Маріуполь та інші українські міста.

Тепер убивці змінюють тактику, і в Маріуполі вже возять пересувні крематорії. Окупанти збирають і спалюють тіла замордованих та вбитих людей. Після широкого міжнародного розголосу геноциду в Бучі вище керівництво РФ наказало знищити будь-які свідоцтва злочинів своєї армії в Маріуполі.

Але супутникові знімки все покажуть. Їм не вдасться приховати сліди своїх воєнних злочинів. А ми не дозволимо їм залишитися безкарними", - заявив міністр.

71% росіян підтримує агресію проти України, відчуваючи такі позитивні емоції як гордість, радість, повага, довіра і надія, повідомили соціологи.

На четвертий рік воєнної агресії РФ проти України й окупації частини її територій, 2018 року на виборах президента Росії за Путіна проголосували 56 388 619 росіян.

Зараз ви читаєте новину «Мінцифри ще раз розвіяло міф про "хороших росіян"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі