вівторок, 11 січня 2011 14:57

Міліція насправді не знає, хто підірвав Сталіна - Корчинський

Міліція насправді не знає, хто підірвав Сталіна - Корчинський

Насправді правоохоронні органи не знають, хто здійснив підрив пам'ятника Сталіну в Запоріжжі. Про це Gazeta.ua заявив громадський діяч, лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський.

За його словами, міліції просто "потрібно показати бурхливу діяльність". "Тому заарештовано так багато людей, які не мають до цього ніякого відношення", - пояснив політик.

Водночас, Корчинський зазначив, що активісти "Братства" не постраждали від останніх подій навколо вибуху пам'ятника Сталіну. "Ми, звичайно, співчуваємо активістам "Тризубу" і вважаємо, що настав час творити Національний комітет допомоги політв'язням", - резюмував лідер "Братства".

Нагадаємо, Всеукраїнська організація "Тризуб" імені Степана Бандери заперечує своє відношення до підриву пам'ятника Сталіну у Запоріжжі. Разом з тим, за кілька днів до цього вибуху, її активісти зрізали пам'ятнику голову і взяли на себе за це відповідальність. Більше десяти тризубівців уже перебувають під арештом.

Також було затримано міліцією заступника голови запорізької організації "Свобода" Юрія Гудименка.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Міліція насправді не знає, хто підірвав Сталіна - Корчинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі