четвер, 10 березня 2022 22:59

"Міцний тил - запорука оборони" - переселенців закликали шукати роботу

"Міцний тил - запорука оборони" - переселенців закликали шукати роботу
Ми переможемо Росію, тільки якщо економіка буде працювати.

Громадяни, які через російську агресію переїхали в інші регіони, мають не перечікувати і розраховувати лише на заощадження, а шукати роботу.

Про це сказав міністр оборони Олексій Резніков.

"Звертаюся до тих, хто був змушений виїхати в інші регіони - не намагайтеся перечекати. Не розраховуйте тільки на свої заощадження.

Шукайте роботу. Державна влада буде робити усе можливе, щоб допомогти регіонам адаптуватися до нових реалій", - звернувся міністр.

Діятимуть програми прямої підтримки людей, сказав урядовець.

"Але міцний тил - це запорука міцної оборони. Все, що може працювати і розвиватися - повинно це робити. Отримуйте зарплату, сплачуйте комунальні послуги, по можливості намагайтеся не випасти з економічних процесів", - сказав Резніков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія завдала збитків Україні на понад $54 млрд - економісти

У центральній і західній Україні будуть працювати виробничі майданчики для сфери оборони. Частину потужностей перенесуть цивільні підприємства, що знаходяться у зоні ризику.

"Ми переможемо Росію, тільки якщо економіка буде працювати і створюватиме відповідні можливість для оборони.

Наші партнери, міжнародні фінансові організації оголосили про значні обсяги підтримки для України. Після перемоги ми швидко відновимо усе зруйноване", - сказав міністр.

Міжнародний валютний фонд виділив Україні $1,4 млрд термінової фінансової допомоги. Ця виплата допоможе задовольнити нагальні потреби платіжного балансу.

Зараз ви читаєте новину «"Міцний тил - запорука оборони" - переселенців закликали шукати роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі