пʼятниця, 04 квітня 2014 17:09

Ми відновимо ядерний ресурсний потенціал - Ярош

Ми відновимо ядерний ресурсний потенціал - Ярош
Фото: www.unian.net

Сьогодні відбулась перша офіційна прес-конфренрція лідера "Правого сектору" Дмитра Яроша, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

За словами Яроша, після його перемоги на президентських виборах Україна увійде в нову фазу - мирного будівництва.

"Ми створили політичну партію, яка за своєю суттю правозахисна та правоохоронна. У нас одна місія - дати відсіч російській агресії. З метою виконання цієї місії, ми йдемо в політику, а я - в президенти", - заявив Ярош сьогодні на прес-конференції у Києві.

Він також сказав, що його не цікавлять відсотки та годівниці, а лише революційні зміни.

"Перше завдання - це люстрація на всіх рівнях влади. Нам необхідні нові обличчя в українській політиці. Ми будемо боротися за відновлення ядерних ресурсів України та налагоджувати співпрацю з НАТО. Лише так можна зупинити російських окупантів", - зазначив він.

Також Ярош наголосив, що виступає за реформування українського війська.

За його словами, має відбутися швидка чистка війська від проросійських сил та послідовників Януковича.

"Нам необхідний закон про зброю. Аби кожен українець, який має відповідні навики, зміг захистити себе та свою батьківщину. Визначальним для нас є зменшення податкового тиску аби розвивати економіку та реформувати країну", - наголосив лідер "Правого сектору".

"Нас атакують по всім фронтам, ми зазнаємо удару від путінських сил. Проте я йду в президенти аби не допустити повторення 2005 року, коли нова влада не виконує своїх обіцянок. Ми доведемо національну революцію до логічного завершення", - сказав Ярош.

Зараз ви читаєте новину «Ми відновимо ядерний ресурсний потенціал - Ярош». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі