субота, 03 січня 2015 15:55

Меркель і Кемерон обговорять ситуацію в Україні

Меркель і Кемерон обговорять ситуацію в Україні
Ангела Меркель Фото: publicist.in.ua

Канцлер Німеччини 7 січня відвідає Лондон, щоб обговорити з британським прем'єром Дейвідом Кемероном ситуацію в Україні і стан європейської економіки. Про це 2 січня повідомили речники обох лідерів, передає ВВС.

"Федеральний канцлер Меркель говоритиме з прем'єр-міністром Кемероном про двосторонні відносини, питання європейської та міжнародної політики" - повідомив речник уряду Німеччини Георг Штрайтер.

Позиції Ангели Меркель і Дейвіда Кемерона щодо кризи в Україні подібні. Німеччина і Велика Британія були одними з найбільших критиків російської анексії Криму і підтримки сепаратистів Донбасу з боку режиму Володимира Путіна.

Меркель також намагається не допустити виходу Великої Британії зі складу ЄС. При цьому партія Девіда Кемерона в своїй передвиборчій програмі обіцяє британцям провести референдум про вихід з Євросоюзу.

У межах переговорів на Даунінг-стріт мова також піде про підготовку до чергового саміту G7, який має відбутися в червні у Баварії.

Зараз ви читаєте новину «Меркель і Кемерон обговорять ситуацію в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі