понеділок, 21 квітня 2008 09:21

Мер Львова показав своїм противникам середній палець

18 квітня, ввечері, приблизно о 20.00, коли міський голова Львова Андрій Садовий вийшов із Ратуші, пікетувальники зустріли його криками "Ганьба!", "Садового - у відставку!". Відійшовши від громади на безпечну віддаль, Андрій Садовий несподівано обернувся і показав середній палець, пише ЗІК.

Обурені такою неадекватною поведінкою львів"яни ухвалили заяву, у якій своїми підписами засвідчили факт непристойної поведінки мера, констатувавши, що міський голова Садовий - це страшний сором для європейського Львова.

"Що тут скажеш, американськими екшенами захоплюються не тільки працівники підрозділу "Кобра", а й наш мер Андрій Садовий. Сподіваюсь, Президент Ющенко і цього разу як годиться відреагує на таку ганебну поведінку. До того ж, для цього у нього буде добра нагода, як відомо, 22 квітня Ющенко приїздить до Львова. А щоб мер Садовий не відбрехався, ми того ж дня проведемо мітинг і усі заяви та підписи передамо Ющенку, а також покажемо йому фільм, де Садовий показує львів"янам середній палець", - зазначив голова громадянського руху "Самозахисту" Роман Любицький.

У п"ятницю активісти громадянського руху "Самозахист" розмістили під львівською мерією 14 наметів із вимогами відправити Садового у відставку, або ж змусити його працювати на громаду Львова. До наметів прийшли представники виконавчої служби і, посилаючись на рішення Галицького райсуду, вимагали припинити акцію. При цьому судове рішення пікетувальникам в руки не дали.

В цей момент з Ратуші вийшов Андрій Садовий, вийшов для того, як з"ясувалось, щоб показати, що і він дивиться американські фільми, пише ЗІК.

Зараз ви читаєте новину «Мер Львова показав своїм противникам середній палець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі