вівторок, 09 березня 2021 10:20

Мендель зробила Зеленського героєм історичних підручників

Мендель зробила Зеленського героєм історичних підручників
Юлія Мендель напророчила Зеленському великі досягнення. Фото: censor.net

Президент України Володимир Зеленський уже увійшов у підручники історії, показавши на виборах "електоральну революцію". Ще одними досягненнями будуть боротьба з олігархатом, повна трансформація країни та її розвиток як конкурентної держави.

Про це заявила прессекретарка глави України Юлія Мендель в інтерв'ю виданню "ГОРДОН".

"У майбутньому про Зеленського ще багато чого напишуть у підручниках. Він уже увійшов як тільки виграв ці вибори з такою електоральною революціє і ще увійде. І буде багато чого написано: і про ту ж боротьбу з олігархатом, і про повну трансформацію країни, про виведення її на абсолютно інший глобальний рівень, про розвиток нас як абсолютно конкурентної держави", - сказала Мендель.

Вона також вважає, що 6-й український президент увійде в історію як людина, яка формулюватиме українську самоідентичність.

"Яку намагалися спростити якимись формулами, які ніяк не накладалися, які він добре інтуїтивно розуміє", - сказала Мендель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще не вирішив - Мендель про 2-й строк Зеленського

Відповідаючи на запитання, чи називатимуть ім'ям Зеленського вулиці, вона вказала на той факт, що його ім'ям уже називають дітей.

"Я не знаю, як вулиці, я цим не займаюся, але серед імен вже є Зеленський", - відповіла Мендель.

У Закарпатській області в травні 2020-го одному з новонароджених хлопчиків дали ім'я Зеленський. Він народився в таборі ромів на околиці Ужгорода. Його матір Маргарита розповіла, що давно планувала назвати сина на честь президента і пишається цим.

Зараз ви читаєте новину «Мендель зробила Зеленського героєм історичних підручників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі