середа, 12 серпня 2009 23:21

Медведєв замахнувся на українську незалежність - Геращенко

Медведєв замахнувся на українську незалежність - Геращенко

Заява президента РФ Дмитра Медведєва є викликом українській незалежності, вважає народний депутат від НУ-НС Ірина Геращенко.

Про це вона заявила у середу ввечері в ефірі "5 каналу".

Нардеп закликала згадати президентсво Кучми і порівняти, чи була тоді Росія більш лояльною до України.

"Здається, що Леонід Кучма був лояльним до Росії, бо була рекордна кількість зустрічей без краваток з президентами Єльциним і Путіним. Але і тоді Росія не була поблажливою до України, бо вимагала газотранспортний консорціум, вимагали українську трубу, потім трапилась Тузла", - нагадала Геращенко.

Колишній прес-секретар Віктора Ющенка також сказала, що кандидати у президенти України вважають, що звернення російського глави було на адресу Ющенка, проте насправді це був виступ для всієї нашої країни.

"Ющенко є таким собі прапором української держави, бо він є президентом. Хто б не був українським лідером, Росія так само робила б подібні закиди. РФ досі не сприяйняла Україну як незалежну державу. Для них це як особиста трагедія", - зазначила нардеп.

Геращенко також додала, що у політиці не має бути емоцій, коли йдеться про двосторонні взаємини.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Медведєв замахнувся на українську незалежність - Геращенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі