середа, 12 серпня 2009 11:31

За логікою Медведєва у нас мають бути спільні газ і нафта - Ульянченко

За логікою Медведєва у нас мають бути спільні газ і нафта - Ульянченко

Глава Секретаріату президента Віра Ульянченко у своїй відповіді на критику Дмитра Медведєва сказала, що у неї викликає здивування заява щодо бажання вести з Україною партнерський економічний діалог.

За її словами, в економічній площині ми неодноразово бачили невиконання домовленостей про функціонування зони вільної торгівлі між Україною і Росією, яка вигідна обом нашим народам.

Також, як вважає Ульянченко, складовою хибної політики є інспірований російською стороною газовий конфлікт, який отримав негативну оцінку як в Україні, так і у Європейському співтоваристві. Партія "Наша Україна" також неодноразово наголошувала на економічно необґрунтованих та політично заангажованих умовах угод щодо постачання природного газу в Україну, йдеться у заяві глави СП, оприлюдненій на офіційному веб-сайті НУ.

"Не може не викликати здивування теза, викладена в зверненні президента Росії, про єдину для наших країн газотранспортну систему. За такою логікою ми б мали говорити і про єдність газових і нафтових ресурсів, що знаходяться на території Російської Федерації, оскільки так було в "добрі старі часи Радянського Союзу", - наголосила вона.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «За логікою Медведєва у нас мають бути спільні газ і нафта - Ульянченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі