неділя, 30 червня 2019 13:30

Медведчук продовжує скуповувати телеканали - ЗМІ

Медведчук продовжує скуповувати телеканали - ЗМІ
Медведчук купив частину акцій "Інтера". Фото: BBC.com

Частину акцій телеканалу "Інтер" придбав голова політичної ради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук в олігарха-втікача Дмитра Фірташа.

Фірташ вважає, що його скоро екстрадують до США з Австрії. Зараз він скидає активи своїм партнерам, повідомляється у Telegram-каналі "Українського Інституту аналізу та менеджмента політики", директором якого є політолог Руслан Бортнік.

"Так, свою частку 80% акцій ПрАТ "Телеканал "Інтер" він продав Віктору Медведчуку, який володіє медіахолдингом "Новини" (входять телеканали "112 Україна", NewsOne, ZIK). Інші 20% акцій "Інтера" залишаються у Сергія Льовочкіна (партнер Медведчука та Фірташа по "Опозиційній платформі - За життя")", - зазначили в Інституті.

Медведчук має намір купити ще декілька каналів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики передадуть Києву полонених: назвали прізвища

"Тяжко буде команді Зеленського, оскільки вони зайшли в конфлікт з Медведчуком, який посилюється в інформаційному просторі, зокрема, планує ще придбати у Петра Порошенка "Прямий" (вже негласно його контролює) та "5 канал", – йдеться в повідомленні Інституту.

Президент Володимир Зеленський не розуміє, чому кум Путіна Віктор Медведчук підняв питання звільнення полонених українців лише перед виборами до Верховної Ради, куди він балотується.

Зараз ви читаєте новину «Медведчук продовжує скуповувати телеканали - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі