пʼятниця, 12 вересня 2014 15:05

Медведчук домовився з Ахметовим і Льовочкіним про місце в списку "опозиційного блоку" - ЗМІ

Медведчук домовився з Ахметовим і Льовочкіним про місце в списку "опозиційного блоку" - ЗМІ

Політрада Партії регіонів (ПР) вчора ввечері прийняла рішення йти на вибори спільно з недавно створеною Партією розвитку України (ПРУ), яку пов'язують з Сергієм Льовочкіним.

Про це повідомляє "Главком".

З'їзд Партії регіонів, на якому буде закріплено рішення про спільний похід єдиним фронтом з ПРУ і різними громадськими організаціями, запланований на неділю. До цієї компанії цілком може приєднатися "Індустріальна партія", до якої входять топ-менеджери підприємств Ріната Ахметова, Бориса Колеснікова та Вадима Новінського.

На вчорашній вечір остаточно було не вирішено питання лише з тим, хто стане фронтменом списку "Опозиційного блоку" - найбільш ймовірними претендентами є Нестор Шуфрич (до речі, давній недруг Льовочкіна) і найближчий соратник Ахметова Борис Колесніков. Слідом за першим номером піде непотопаюча Анна Герман. У верхній частині списку також опиняться колишній заступник Льовочкіна в Адміністрації Януковича Сергій Ларін, голова фракції ПР у парламенті одіозний Олександр Єфремов, невдалий "реформатор" часів Януковича Ірина Акімова, мер Донецька "в екзилі" Олександр Лук'янченко, незамінний Михайло Чечетов ... З боку Льовочкіна в прохідну частину списку також потрапив екс-представник президента в парламенті Юрій Мірошниченко, колишній одеський губернатор Микола Скорик, колишній голова Вінницької облради Сергій Татусяк, екс-дитячий омбундсмен, кум і соратник Ющенка і просто геній політичних перевтілень Юрій Павленко.

Але планується і найгучніший сюрприз - крім "маріонетки Медведчука" Шуфрича, який має всі шанси стати "першим номером" в цьому проекті, у списку спливе і сам Віктор Володимирович.  Кум Путіна зажадав собі не тільки місце в списку, але і право розставляти своїх кандидатів в захоплених російськими бойовиками районах Донбасу.

А ось скандальна Олена Бондаренко отримає у списку 8-е місце.

Зараз ви читаєте новину «Медведчук домовився з Ахметовим і Льовочкіним про місце в списку "опозиційного блоку" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі