вівторок, 23 лютого 2010 09:49

Матчук про Раду: "Коли хтось виступає, інший сідає на стіл і показує язика!"

Матчук про Раду: "Коли хтось виступає, інший сідає на стіл і показує язика!"

Народний депутат Віктор Матчук, 50 років, поділився своїми враженнями про Верховну Раду після першого тижня свого депутатства. Кілька днів тому Віктор Ющенко звільнив його з посади губернатора Рівненщини.

"Можливо, чогось доброго я не добачив. Я забігаю на 15 хв. у залу засідань, а потім виходжу і у мене рот не закривається - спілкуюсь з колегами один на один. Політик з мене ще ніякий, бо весь час смикають – мовляв, не кажи усе, що думаєш, - зізнається екс-голова РОДА. – Я не можу зрозуміти, хто з нас хворий. Тут є і вовки, і жирафи, і крокодили – всякої тварі по парі", - розповів Матчук.

Тут є і вовки, і жирафи, і крокодили – всякої тварі по парі

"Я був депутатом міської ради, обласної ради, але не звик, що коли хтось виступає, інший сідає до нього спиною на стіл і показує язика. Та вони ще мають дякувати операторам, що ті показують їх дуже коректно!", - сказав нардеп.

Віктор Матчук каже, що ніколи не цікавився своїми пільгами, які мав на посаді голови облдержадміністрації.

"Вдруге я такої помилки не допущу, - жартує. – Я ще багато чого не знаю про депутатство. Чи був у столовій Верховної ради? Заходив один раз: столовка, як столовка. Навіть не пам"ятаю, що я їв – у цей момент з кимось спілкувався".

На запитання журналістів, чи шукає собі союзників, Матчук відповів, що ще тільки приглядається до людей. Каже, що хотів би працювати у комітеті з питань будівництва, містобудування, житлово-комунального господарства та регіональної політики.

Тоді матиме можливість наглядати за тими об"єктами, які допоміг збудувати на Рівненщині.

Зараз ви читаєте новину «Матчук про Раду: "Коли хтось виступає, інший сідає на стіл і показує язика!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі