вівторок, 06 березня 2007 10:04

Мартинюк: "Вибачте за наглість, але я і в четверте буду заступником голови Верховної Ради"

Комуністична партія України самостійно братиме участь у дострокових парламентських виборах у разі їх проведення. Про це в ефірі телеканалу "1+1" заявив перший заступник голови Верховної Ради, один із лідерів КПУ Адам Мартинюк.

"Ми підемо самостійно, і КПУ буде в парламенті", - сказав він.

За словами Мартинюка, згідно з результатами усіх соціологічних досліджень, оприлюднених останнім часом, Компартія долає бар"єр у 3%, необхідний для проходження до ВР.

При цьому він висловив упевненість, що навіть після проведення нових парламентських виборів знову обійматиме посаду першого віце-спікера.

"Вибачте за наглість, але я вірю, що і в четвертий раз я буду заступником голови Верховної Ради", - наголосив Мартинюк.

Відповідаючи на запитання, за рахунок яких коштів буде фінансуватися виборча кампанія КПУ, перший заступник голови ВР наголосив, що члени фракції Компартії щомісяця зі своїх зарплат в цілому перераховують у партійний бюджет біля 100 тисяч гривень.

При цьому Мартинюк зазначив, що, принаймні, найближчі два роки в Україні не відбудуться позачергові парламентські вибори.

"Парламентських виборів дострокових не буде, бо немає передумов", - додав він, пише УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Мартинюк: "Вибачте за наглість, але я і в четверте буду заступником голови Верховної Ради"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі