субота, 02 лютого 2019 19:48

Люди ще не дізналися всю правду про Зеленського - експерт

Люди ще не дізналися всю правду про Зеленського - експерт
Володимира Зеленського зареєстрували кандидатом у президенти. Фото: Politeka

Шоумен Володимир Зеленський із 2008 року пропагує російські ідеї на українському телебаченні й обманює громадян.

Про це сказав політолог Олександр Палій в ефірі телеканалу "Прямий".

"Наші люди ще не дізналися всю правду про Зеленського. Вони його сприймають ще як актора, а не реальну людину. Якби вони бачили все, що казав Зеленський і що робив, навряд чи його рейтинг перевищував статистичну похибку. Він справді був російським пропагандистом. Починаючи з 2008 року він виступав проти НАТО одноголосно з російською пропагандою. І бачимо наслідки. Убито 12 тисяч людей через рішення, які тоді ухвалювали. Україна тоді не приєдналася до плану дій щодо членства в НАТО. Через це на сьогоднішній день маємо війну. У 2010 році він виступав проти асоціації з Європейським Союзом. Говорив, що на Майдані зібралися виключно галичани. Підлаштовувався під вимоги російської пропаганди.

Крім того, як можна голосувати за людину, яка називала свою країну повією? За цю країну вмирають люди.

Кількість голосів за Зеленського показує, кільки у нашій країні мазохістів, яким подобається, коли їх обзивають, обпльовують і принижують", - сказав Палій.

Він нагадав, що Зеленський вніс у декларацію свою офшорну фірму лише після того, як про неї повідомили журналісти. І назвав кандидата в президенти "брехлом натуральним".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Порошенка назвали Зеленського головним конкурентом і російським пропагандистом

За результатами опитування групи "Рейтинг", Володимир Зеленський вперше очолив рейтинг кандидатів у президенти.

30 січня Центральна виборча комісія зареєструвала Зеленського кандидатом у президенти. Вибори глави держави відбудуться 31 березня.

Зараз ви читаєте новину «Люди ще не дізналися всю правду про Зеленського - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі