четвер, 24 березня 2011 18:26

Ляшко відчув себе Че Геварою і мітить у президенти

Народний депутат України Олег Ляшко зустрівся зі студентами Львівського національного університету ім. Франка.

На зустріч депутат прийшов у звичайному светрі із зображенням кубинського революціонера Ернесто Че Гевари.

"У мене всередині дуже великий дух. Ляшко, як і Че Гевара, вічний революціонер. А як мені ще треба було вдіватися до студентів? В костюм і краватку? Так студенти бачать молодого, енергійного, завзятого і рвучкого мене. То за ким студенти підуть? Цей светр мені подарували років п'ять тому на день народження. Отак і ношу не знімаючи" - розповів Ляшко.

Відповідаючи на питання студентів про фінансування своєї партії, Олег Ляшко зазначив, що вона буде функціонувати за рахунок членських внесків

"Вони будуть не великі. Але ні за яких умов ми не співпрацюватимемо з олігархами. У нас всі звикли, що якщо ти не домовився з олігархами про їх фінансування, то в політиці тобі нема шо робити. Та я не піду до олігархів. Краще проведу сотню зайву сотню зустрічей з людьми. Це перекриє мені ті витрати, гроші на які дадуть олігархи. Найкраща реклама і агітація - це очі в очі, а не з телевізора. В разі потреби кину клич в Фейсбуці. Обама так 150 мільйонів доларів зібрав. Мені ж потрібно хоча б 15", - сказав Олег Ляшко.

Парламентар також розповів, що збирає колекцію монет.

"Це не старовинні монети. Збирати такі дуже дороге задоволення. Вони коштують мільйони. Я збираю сучасні українські монети, які випускає Національний банк України. Першу монету випускати в 1995 році до 55-річниці перемоги у Великій вітчизняній війні у московському монетному дворі. В мене зібрана уся колекція, десь біля півтори сотні. Зараз на днях мають випустити чергову монету. Дістаю монети по-різному. Купую в банку, на базарі або міняюся з іншими людьми. Це сучасні українські монети, які я можу дозволити собі купити на депутатську зарплату. Мільйон вони коштуватимуть після того як я стану президентом", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко відчув себе Че Геварою і мітить у президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі