середа, 27 січня 2016 00:37

Ляшко: Радикальна партія не збирається повертатися в коаліцію

Ляшко: Радикальна партія не збирається повертатися в коаліцію
Фото: 112.ua

Радикальна партія не збирається повертатися до коаліції. Про це заявив лідер політсили Олег Ляшко в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Ми не збираємося повертатися в коаліцію. Це поширюють цю брехню, для того, щоб нівелювати взагалі ті вимоги, які ставить Радикальна партія. Ми говоримо про те, що повинна бути сформована нова коаліція, нова коаліційна угода і новий уряд, який сформує ця коаліція. І найголовніше, нова програма дій. Вони всі говорять про посади, хто буде прем'єром або міністром... їх цікавлять лише посади. І тому вони думають, що я такий же, як і вони. І тому вони розповідають, що вони Ляшко пропонують посаду міністра екології, що вони пропонують Радикальної партії посаду прем'єр-міністра. Не треба нам ні посади міністра екології, ні віце-прем'єр-міністра, я сам готовий очолити уряд і стати прем'єр-міністром. І наша команда готова самостійно сформувати уряд", – сказав він.

Нагадаємо, раніше народний депутат від "Народного фронту" Ігор Гузь заявив, що Радикальна партія може повернутися в коаліцію.

Зазначимо, Радикальна партія має 21 голос у парламентській коаліції з 302. Таким чином, і без Радикальної партії в коаліції залишається достатня кількість депутатів – більше 226.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко: Радикальна партія не збирається повертатися в коаліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі