пʼятниця, 31 жовтня 2008 08:43

Ляпіна про бійку в Раді: "На мене налізло 150-кілограмове чудовисько, яке матюкалося"

Ляпіна про бійку в Раді: "На мене налізло 150-кілограмове чудовисько, яке матюкалося"
Народний депутат України від НУНС Ксенія Ляпіна поділилася своїми відчуттями від бійки депутатів в стінах Верховної Ради. Передісторія цієї події така. У середу, 29 жовтня, Ксенія Ляпіна представляла законопроект, який пропонував внести зміни до бюджету і виділити гроші на проведення дострокових виборів до парламенту. Після цього і почалося.

"Як жінка я відчувала жахливу огиду, коли це чудовисько 150-кілограмове налізло на мене своїм животом і матюкалося над вухом. Ось це я добре відчула", - сказала вона.

При цьому вона поділилася своїми спогадами від відвідин заводу і порівняла свої відчуття з тим, що відчула в стінах парламенту.

"Знаєте, таке навіть не на кожному заводі побачиш! Там чоловіки, звичайно, можуть своє міцне слівце сказати, але не при жінці. Вони себе поважають. А тут депутати, народні обранці, матюкаються при жінці і поводяться, як макаки. Жахливо!", - обурилася народний депутат.

За матеріалами: VIP, Обком.

Зараз ви читаєте новину «Ляпіна про бійку в Раді: "На мене налізло 150-кілограмове чудовисько, яке матюкалося"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі