четвер, 12 травня 2011 16:58

Львів'ян готують до протистояння 22 червня

Львів'ян готують до протистояння 22 червня

Народний депутат із фракції НУ-НС Ярослав Кендзьор буде закликати львів'ян, щоб вони вийшли на вулиці 22 червня.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Якщо з'являться візитери, треба дати їм урок. Мусить бути адекватна реакція мешканців Львова. Це радикальний крок, але іншого шляху немає. Якщо приїде тисяча людей, а вийде 100 тисяч львів'ян, діватися буде нікуди. Якщо влада хоче кровопролиття, немає на то ради. Треба захищати свою гідність та честь. Вони пам'ятають, що радянська влада влаштовувала галичанам розстріли, вивезення людей в Сибір, переслідування інтелігенції", - наголосив депутат.

За словами "нунсівця", влада спеціально провокує жителів Заходу України. "Навіщо у Львові треба було провокувати такий конфлікт 9 травня? Щоб ветеран, якого ніби захищають, не задумувався у цей день, чому він, переможець, живе, як жебрак", - пояснив Кендзьор.

Він підкреслив, що на виготовлення червоних прапорів було витрачено мінімум 30 мільйонів гривень.

"За ці гроші можна було б одноразово нагодувати промащеною маслом кашею всіх ветеранів Києва та інших міст без дефіциту. А на 9 травня пісної, зліпленої комками каші вистачило тільки першим сотням тих, хто зайняв чергу біля польових кухонь. Решта залишилися з носом", - додав політик.

Нагадаємо, 22 червня, в річницю початку Великої Вітчизняної війни, у Львові обіцяють провести ще більш масштабні заходи з використанням червоних прапорів, ніж були 9 травня. Про це заявив депутат Верховної Ради від КПУ Євген Царьков.

Зараз ви читаєте новину «Львів'ян готують до протистояння 22 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі