середа, 01 жовтня 2008 09:29

Луценку заборонили звільняти міліціонерів на Закарпатті

Закарпатський арбітражний суд своєю постановою задовольнив позов відстороненого від посади екс-начальника УМВС у Закарпатській області Віктора Чепака і заборонив міністрові внутрішніх справ Юрію Луценку

реформувати Управління Міністерства внутрішніх справ у Закарпатській області у Головне Управління МВС.

Про це під час прес-конференції в Ужгороді 30 вересня заявив Луценко.

"Відповідно до закону я маю право створити Головне управління МВС, щоб безпосередньо управляти його роботою. Діяльність УМВС у Закарпатській області визнано незадовільною, а його начальник демонструє небажання працювати", - сказав Луценко.

Міністр також зазначив, що у Закарпатті спостерігається зростання злочинності, критичними залишаються показники боротьби з наркотиками, нелегалами, контрабандою.

Водночас, відсторонений від посади екс-начальника УМВС у Закарпатськой області, Віктор Чепак заявив, що міністр виконує політичне замовлення, а в основі конфлікту, з його слів, лежать "розборки між політиками" напередодні виборів.

22 вересня Міністерство внутрішніх справ вирішило реорганізувати своє управління у Закарпатській області у Головне управління, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Луценку заборонили звільняти міліціонерів на Закарпатті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі