вівторок, 22 лютого 2011 14:25

Луценко вірить, що його скоро випустять на волю

Луценко вірить, що його скоро випустять на волю

Лідер "Народної Самооборони" Юрій Луценко сподівається, що Апеляційний суд міста Києва ухвалить рішення про зміну йому запобіжного заходу з утримання під вартою на підписку про невиїзд.

Про це він написав у листі з СІЗО, повідомляє прес-служба "Народної Самооборони".

Луценко нагадав, що днями суду буде розглядати скаргу на продовження йому терміну утримання під вартою.

"Я дуже сподіваюсь, що цього разу судді ухвалюватимуть рішення неупереджено, виважено та з чітким дотриманням законів. Саме тому я звертаюся до всіх своїх прихильників з проханням не організовувати під стінами Апеляційного суду масових акцій, які могли б збурити ситуацію навколо цього засідання — я зацікавлений, щоб судді підійшли до розгляду справи виважено і могли прийняти рішення в спокійних умовах", - зазначив політик, подякувавши прихильникам за підтримку.

"Я закликаю всіх небайдужих громадян утриматись від походів і тривалих мітингів під стінами апеляційного суду також з огляду на складні погодні умови — подбайте про своє здоров'я, адже я впевнений, що дуже скоро усім нам сили знадобляться для активної політичної боротьби з діючим режимом. До зустрічі на майданах!",- резюмував Луценко.

Нагадаємо, що екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка було затримано у дворі його будинку наприкінці минулого року. Пізніше Печерський райсуд ухвалив рішення про взяття його під варту. У свою чергу, адвокат Луценка Ігор Формін заявив, що буде оскаржувати рішення українських судів у Європейському суду з прав людини.

Зараз ви читаєте новину «Луценко вірить, що його скоро випустять на волю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі