пʼятниця, 03 жовтня 2008 12:22

Луценко розповів, як грався в одностатевий шлюб (ФОТО)

Головний міліціонер країни розповів, як проходило його власне знайомство з міліцією в бурхливі студентські роки. Подробиці свого специфічного досвіду міністр внутрішніх справ вилив в газеті "Факти і коментарі":

- Справа була 19 грудня - в день народження Генерального секретаря ЦК КПРС Леоніда Брежнєва. Я приклеїв його книгу "Мала земля" на пам"ятник першодрукареві Федорову. Міліція за мною ганялася години зо дві, але старий Львів я знав краще, ніж мої переслідувачі.

Це була, мабуть, єдина сутичка з правоохоронцями. Навіть не дивлячись на те, що ми і пиво в парках пили, і до пива... З тих пір у мене збереглася звичка - вкласти останнього приятеля, а тільки після цього розслабитися самому.

Я добре розумів, що будь-який "заліт" в міліцію - це дуже погано. Всі наші витівки носили, швидше, характер приколів.

Пам"ятаю, коли в СРСР "не було сексу", телевізори у Львові дуже добре ловили польське телебачення, яке транслювало різні західні програми, у тому числі і еротичні. Якось подивилися передачу про одностатеві шлюби. І що ми учудили? Зайшли з хлопцями в РАГС, підходимо до реєстраторки, бабусі, і говоримо, мовляв, наші друзі хочуть подати заяву... Вона питає: "Хто наречений?" Ми показуємо на одного хлопця. А коли бабуся поцікавилася нареченою, показали на другого. Реєстраторка здивовано питає: "А де ж дівчина?".

Відповідаємо, мовляв, не буде. Що тут почалося! Прибіг мужик, з вигляду колишній співробітник КДБ, з криками: "Де тут п...сти?!" А ми йому почали пояснювати, що не можна кривдити людей, які хочуть створити міцну радянську сім"ю. Природно, нас здали в міліцію. Ми і пояснювальні писали, і в трубочку дихали - перевірялися на алкоголь. Закінчилося все тим, що нас відпустили, на прощання пару разів врізавши по нирках...

Зараз ви читаєте новину «Луценко розповів, як грався в одностатевий шлюб (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі