середа, 17 жовтня 2007 17:28

Луценко може стати мером Києва

Луценко може стати мером Києва

Блок "Наша Україна - Народна Самооборона" підтримає кандидатуру лідера свого блоку Юрія Луценка на посаду мера Києва у разі проведення позачергових виборів мера столиці.

Про це на прес-конференції сказав голова політичної ради НУНС В"ячеслав Кириленко.

"Він (Луценко) прийматиме це рішення. Якщо він таке рішення прийме, то "Наша Україна - Народна Самооборона" однозначно його підтримає", - сказав Кириленко.

У свою чергу лідер Блоку свого імені Юлія Тимошенко зазначила, що БЮТ ще не вирішив питання про висування кандидатури від блоку на такі вибори. "На сьогоднішній день ми не готові говорити про кандидатуру мера міста Києва. Спочатку потрібно пройти всі процедури і позбутися нинішнього мера", - сказала вона.

Лідери НУНС і БЮТ підкреслили, що позачергові вибори мера столиці є одним із пріоритетів діяльності майбутньої коаліції БЮТ і НУНС і відповідний законопроект у перші годинники своєї роботи розгляне нова Верховна Рада, повідомляють "Українські новини".

Зараз ви читаєте новину «Луценко може стати мером Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі