середа, 10 квітня 2013 12:31

Луценко може підігрувати Банковій - "свободівець"

Луценко може підігрувати Банковій - "свободівець"
Юрій Михальчишин. Фото: forum.lvivskakava.com

Колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко може підігрувати Банковій.

Про це в інтерв'ю "Главкому" розповів депутат від "Свободи" Юрій Михальчишин.

"Частина депутатів фракції "Батьківщина" перебуває в пошуку інших орієнтирів, аніж чинне керівництво фракції. Для них ані Арсеній Яценюк, ані Олександр Турчинов, ані Андрій Кожем'якін не є достатньо авторитетними, харизматичними, - наголосив нардеп. - Частина може переорієнтуватися на інші центри тяжіння. Одним з таких, припускаю, може стати середовище навколо Юрія Луценка, його давнього побратима Тараса Стецьківа, Володимира Філенка. Не виключаю, що знайдуться охочі підкріпити ці починання фінансовим ресурсом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції не здивуються, якщо більшість проведе наступне засідання в Маріїнському парку, або в лісі

Також, за його словами, вони "можуть співпрацювати з Луценком і в форматі його перебування за межами парламенту. Для них це навіть може бути моральним виправданням – мовляв, вони не полишають лави опозиції, а просто переорієнтовуються на інших її лідерів".

Окрім того, він наголосив, що якщо створенню нової політичної сили "посприяють зацікавлені сили, таку партію створити надзвичайно просто. І я не виключаю, що такі сили знайдуться".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада почала кампанію проти Яценюка, бо побоюється його рейтингу - експерт

На питання, чи не виключає політик, що новий політичний гравець ненароком буде підігрувати Банковій, він наголосив: "Не виключаю. Опосередковано це насправді може статися".

Зараз ви читаєте новину «Луценко може підігрувати Банковій - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі