вівторок, 05 серпня 2008 11:19

Луценка просять припинити стрілянину по Тимошенко

Всеукраїнська організація "Батьківщина" заявляє, що правоохоронні органи повинні вжити заходів для припинення використання як мішені портретів політиків.

Про це йдеться в заяві Дніпропетровської облорганізації "Батьківщини" у відповідь на інформацію про появу в Бердянську Запорізької області тирів з мішенями у вигляді карикатур лідерів основних політичних сил і керівництва держави.

Організація звертає увагу на неприпустимість використання як мішені портретів політиків.

"Такі незаконні дії з боку управління тирів і бездіяльність органів місцевої ради і місцевого самоврядування розпалюють ворожнечу на політичній основі, ображають честь, гідність не тільки політичних і державних діячів, але і всього населення України", - йдеться в заяві, повідомляє Обком з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Члени ВО "Батьківщина" наполягають, щоб правоохоронні органи і Служба безпеки України дали правову оцінку ситуації і вжили відповідних заходів для припинення таких дій.

Як відомо, у тирах Бердянська з"явилися мішені у вигляді карикатур президента Віктора Ющенка, прем"єра Юлії Тимошенко, лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Луценка просять припинити стрілянину по Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі