четвер, 06 серпня 2009 09:16

Лозінський "не забуває про конспірацію, шифрується, міняє мобілки"

Лозінський "не забуває про конспірацію, шифрується, міняє мобілки"

В середу в деяких ЗМІ з"явилися повідомлення про те, що оголошений в міждержавний розшук екс-депутат від БЮТ Віктор Лозінський (звинувачений у вбивстві) ховається в Ізраїлі, де нібито не раз бував до цього. Наводилася і адреса: курортне місто Нетанія, проспект Беньяміна, 15.

Чи відомо про це українським правоохоронцям? Чи шукають вони Лозінського там, і якщо так, чому не зловили? На ці питання відповів замгенпрокурора Віталій Щоткін:

"Лозінського шукали і шукатимуть, поки не знайдуть. Цим займається не Генпрокуратура, а МВС і СБУ, котрі виконують наші доручення. Даних про те, що Лозінський перетинав кордон, у нас немає".

Відсутність даних про перетин кордону не означає, що Лозінський не міг зробити це, скориставшись чужими або підробленими документами, зокрема, закордонним паспортом з іншим прізвищем.

Поліція Ізраїлю вчора не підтвердила і не спростувала, що наш екс-нардеп знаходиться на Землі обітованній - про це, можливо, повідомлять сьогодні.

А в ГПУ і СБУ сходяться на думці: межі нашої країни Лозінський не залишав, про що свідчать оперативні дані. Але засікти, звідки, з якого місця він дзвонить, поки не вдається - колишній офіцер міліції не забуває про конспірацію: шифрується, міняє мобілки".

Кореспондент видання знайшов вказаний будинок в Нетанії та поговорив з сусідами. Ніхто з них не бачив людини, схожої на Лозінського, протягом останнього місяця. Хоча і не виключили, що той може просто рідко виходити на вулицю. Та і сусіди не дуже добре один одного знають.

Сам будинок, як сказали в місцевому агентстві нерухомості, не відноситься до престижних. "Публіка там так собі живе. Наркомани, низи суспільства, - сказав ріелтор. - Не раджу купувати квартиру".

Сегодня, Forum

Зараз ви читаєте новину «Лозінський "не забуває про конспірацію, шифрується, міняє мобілки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі