понеділок, 25 січня 2010 09:23

Литвин вважає, що Тимошенко обдурить Тігіпка

Литвин вважає, що Тимошенко обдурить Тігіпка

Голова Верховної Ради Володимир Литвин сумнівається, що Сергій Тігипко стане прем"єр-міністром у разі обрання Юлії Тимошенко президентом України.

"Я висловлю свою точку зору, і я не претендую на те, що вона єдино правильна. Те, що пропонують перед виборами, не буде реалізовано після виборів", - сказав Литвин.

На переконання спікера, кандидати в президенти, безперечно, шукатимуть підтримку в стінах парламенту.

При цьому він нагадав, що Тігіпко, отримавши серйозну підтримку на виборах президента, не має свого представництва у Верховній Раді. Литвин підкреслив, що саме тому і виникатимуть "сцени ревнощів" при ухваленні рішення за призначенням глави уряду.

"Ніхто ж не захоче запускати у велику політику свого суперника", - сказав Литвин.

Він переконаний, що саме цим і пояснюються його сумніви щодо призначення Тігіпка на посаду прем"єр-міністра.

"Зараз підуть змагання, хто краще скаже, кого запропонує, щоб таким чином спробувати перетягнути до себе симпатиків", - сказав Литвин.

На думку голови ВР, з тактичної точки зору заяви кандидатів в президенти про готовність надати посади в обмін на підтримку своїх колишніх опонентів є безпрограшним ходом. Проте, додав він, вони не будуть реалізовані.

Нагадаємо, раніше Тігіпко заявив, що у випадку, якщо йому не запропонують місце у владі, він піде в опозицію.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Литвин вважає, що Тимошенко обдурить Тігіпка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі