пʼятниця, 10 червня 2011 15:33

Литвин розповів, коли ухвалять пенсійну реформу

Литвин розповів, коли ухвалять пенсійну реформу

Голова Верховної Ради Володимир Литвин називає неприпустимими заяви членів уряду про терміни прийняття того чи іншого закону, зокрема, з пенсійної реформи.

Про це керівник парламенту сказав на прес-конференції у Новоград-Волинському, коментуючи заяву віце-прем'єра Сергія Тігіпка про те, що законопроект про пенсійну реформу буде прийнятий до кінця поточної сесії.

"Я не сприймаю заяви членів уряду, що Верховна Рада прийме завтра - післязавтра документ ... Я стверджую, що Верховна Рада прийме закон про пенсійну реформу тоді, коли цей документ буде прийнятним. Ось тоді вона його й прийме", - сказав він.

Спікер також додав, що "пройшли ті часи, коли адмінресурс тиснув і коли за першим окликом ухвалювалися рішення"

3 червня віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко у прямому ефірі одного з українських телеканалів висловив упевненість, що парламент прийме пенсійну реформу до 4 липня поточного року: "До 4 липня працює парламент, і я сподіваюся, що до 4 липня реформа буде проголосована повністю. І я чомусь впевнений, що буде прийнято таке рішення".

Раніше Сергій Тігіпко заявив, що готовий піти у відставку, якщо документ про пенсійну реформу не буде розглянутий парламентом. 

Зараз ви читаєте новину «Литвин розповів, коли ухвалять пенсійну реформу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі