вівторок, 04 листопада 2008 10:53

Литвин розкритикував ідею Тимошенко і розповів анекдот про п"яного батька

Литвин розкритикував ідею Тимошенко і розповів анекдот про п"яного батька

Лідер однойменної фракції Блоку Литвина Володимир Литвин вважає, що запропоноване урядом підвищення податків і акцизів не вирішить проблему неефективного державного управління.

Про це він заявив учора на прес-конференції у Вінниці.

"Урядовці намагаються "накинути" додаткові податки для того, щоб вирішити проблему неефективності державного управління. Я категорично проти такого підходу", - сказав він.

На думку Литвина, податкове законодавство України повинно стимулювати роботу, захищати платників податків, бути стабільним, простим і зрозумілим в питанні адміністрування податків.

"Нинішнє законодавство цим вимогам не відповідає. Наприклад, блага ціль – різко підвищити акцизи на тютюн. Але якщо виконати ту умову, яку запропонував уряд, цигарки у нас будуть у 5-6 разів дорожчими, ніж в сусідніх державах. Уявіть, якими будуть масштаби контрабанди. Те саме стосується й горілчаних виробів", - сказав він.

"З цього приводу я завжди намагаюсь розповісти анекдот: в одному селі батько приходить додому напідпитку і з цигаркою в зубах.

Його зустрічає син й каже: "Ми тут з мамою дивились телевізор і почули, що будуть підвищуватись податки на тютюн і горілку, і ти будеш менше пити й палити". На що він відповів: "Ні синку, це значить, що ви будете менше їсти", - додав Литвин, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Литвин розкритикував ідею Тимошенко і розповів анекдот про п"яного батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі