понеділок, 27 вересня 2010 16:04

Литвин просить ЄС протягнути Україні руку

Литвин просить ЄС протягнути Україні руку

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин вважає, що в новій угоді про асоціацію має бути закріплена для України перспектива членства.

Про це він сказав в ході зустрічі з делегацією групи міжпарламентської дружби Франція - Україна Сенату Французької Республіки в понеділок у Києві, повідомляє прес-служба Верховної Ради.

За словами спікера, європейські інституції повинні продемонструвати "політику заохочення щодо України".

"Сьогодні як ніколи важливо протягнути Україні руку", - сказав він.

Відповідаючи на питання про конституційну реформу, спікер заявив, що ця тема "не повинна перетворитися на чергову політичну кампанію, в результаті якої країна не буде працювати".

За його словами, необхідно створити робочу групу фахівців, яка проаналізує, які норми Основного закону не працюють, і "з урахуванням завдань, які ми ставимо, внесе відповідні пропозиції".

У свою чергу, керівник французької делегації сенатор Жан-П"єр Планкадом зазначив, що у Франції уважно стежать за подіями в Україні і підтримують прагнення влади провести реформи.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Литвин просить ЄС протягнути Україні руку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі