вівторок, 02 червня 2009 14:31

Литвин не проходить в нову Раду. Опитування

Литвин не проходить в нову Раду. Опитування

Якби дострокові вибори у Верховну Раду пройшли 24 травня, то до парламенту пройшли б Партія регіонів, Блок Юлії Тимошенко, вірогідний Блок Арсенія Яценюка "Фронт змін" і Комуністична партія України.

Про це свідчать результати опитування "ФОМ-УКРАЇНА", представлені її генеральним директором Олександром Бухаловим.

Так, Партія регіонів набирає 24,7% голосів виборців, БЮТ - 15,8%, блок Яценюка - 8,8%, КПУ - 4%.

Блоку Володимира Литвина віддали б свої голоси 2,7% респондентів, Всеукраїнському об"єднанню "Свобода" - 2,6%.

Якби президентські вибори відбулися 24 травня лідер Партії регіонів Віктор Янукович набирає 26,6%, прем"єр-міністр Юлія Тимошенко - 16,2%.

При цьому лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк набрав би 12,8% голосів виборців, лідер Компартії України Петро Симоненко - 3,4%, голова Верховної Ради Володимир Литвин- 2,9%, а нинішній президент Віктор Ющенко - 1,9%.

Якби в другий тур вийшли Тимошенко і Янукович, то, за даними дослідження, переміг би лідер Партії регіонів (37,5%). За лідера БЮТ віддали б свої голоси 26,4% опитаних.

Якби в другий тур пройшли Янукович і Яценюк, то за лідера Партії регіонів проголосувало б 35,6% респондентів, за його суперника - 30,4% виборців.

Дослідження проводилися з 17 по 26 травня. Опитано 1000 респондентів віком від 18 років в 85 населених пунктах України, погрішність вибірки складає +/- 4%, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Литвин не проходить в нову Раду. Опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі