вівторок, 07 жовтня 2008 08:10

Литвин: Дострокові вибори будуть сфальсифіковані

Литвин: Дострокові вибори будуть сфальсифіковані
Позачергові вибори будуть сфальсифіковані. Таку думку висловив лідер Блоку Литвина, народний депутат Володимир Литвин.

Як повідомляє прес-служба блоку, політик заявив: "Ті, хто хоче виборів, зроблять все, щоб вони не були чесними. Буде включений могутній адміністративний ресурс, кинуть божевільні гроші".

Разом з тим, нардеп додав: "Якщо будуть дострокові вибори, то їх призначать в складний кліматичний період. Тепла немає, холод на вулиці. Де спілкуватися з людьми? Ви про це подумали? У 2007 році, коли були позачергові вибори, я жодного разу не зустрічався з людьми в приміщенні, тому що за це потрібно платити. А зараз людей доведеться запрошувати на зустріч в неопалювальний будинок культури".

Нагадаємо, раніше Президент України Віктор Ющенко, відповідаючи на питання, чи можливі дострокові вибори в тому випадку, якщо нова коаліція в парламенті не буде сформована, відповів: "Якщо парламентські партії не сформують коаліцію протягом 30 днів, ситуація в країні розвиватиметься відповідно до вимог Конституції", повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Литвин: Дострокові вибори будуть сфальсифіковані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі