вівторок, 07 жовтня 2008 22:52

Лідери фракцій погоджуються на консультації з Ющенком

Лідери більшості фракцій Верховної Ради України готові брати участь в консультаціях у Президента країни Віктора Ющенка з приводу ухвалення рішення про дострокове припинення повноважень парламенту 6-го скликання.

Як повідомила заступник лідера фракції Партії регіонів Ганна Герман, лідер фракції Віктор Янукович візьме участь в консультаціях. "Це процедурне питання, і консультації - це сповна закономірно", - сказала вона.

Лідер фракції Компартії Петро Симоненко також підтвердив  свою участь в консультаціях. "Так, я отримав запрошення. Нічого дивного в цьому не немає. Це закономірний результат авантюрної політики Президента. Я не знаю, що завтра буде, консультації або переговори. Але у будь-якому випадку я завтра буду присутній", - відзначив він.

Прес-служба фракції Блоку Литвина повідомила, що лідер фракції Володимир Литвин також має намір взяти участь в консультаціях у Президента.

У фракціях НУ-НС і БЮТ доки не повідомили про своє рішення з приводу участі в консультаціях.

Офіційне запрошення в консультаціях також отримав також перший віце-спікер Олександр Лавринович (Партія регіонів), повідомила його прес-секретар.

У секретаріаті парламенту повідомили, що такі телеграми отримали і голова парламенту, і його заступник Микола Томенко.

Нагадаємо, що Президент України Віктор Ющенко призначив консультації відносно розпуску парламенту на 8 годин ранку 8 жовтня.

Як повідомлялося, парламентська фракція Блоку Юлії Тимошенко підготувала всі документи, необхідні для юридичного оформлення коаліції з фракцією Блоку Наша Україна-Народна Самооборона, повідомляє Інтерфакс-Україна.
Зараз ви читаєте новину «Лідери фракцій погоджуються на консультації з Ющенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі