четвер, 31 січня 2008 13:40

Лідер Волинського БЮТ побив посадовця

Лідер БЮТ у Волиньраді Олександр Свирида опинився в центрі скандалу. Інцидент пов"язаний з фактом побиття волинським політиком авто одного з чиновників ОДА, а згодом - і самого чиновника, у якого від цього трапився серцевий напад.

Інцидент стався біля приміщення Волинської обласної ради, де Олександр Свирида припаркував свій Lexus.

Повідомляється, що згодом проїзд йому загородили інші авто. Побачивши це, політик декілька разів протаранив автомобіль, який належав заступнику начальника обласного управління культури і туризму ОДА Леоніду Михайловському.

Підійшовши до понівеченого авто, Михайлівський виявив поблизу номерний знак Lexus, який відлетів від іномарки. Він викликав співробітників ДАІ і передав їм втрачений БЮТівцем державний номер, після чого порушник був затриманий просто посеред міста.

Після дачі пояснень співробітникам ДАІ Олександр Свирида поїхав на роботу до Михайловського. Зайшовши до кабінету, він накинувся на чиновника з кулаками і став його душити, при цьому брутально лаючись. Після цього у Михайлівського стався серцевий напад.

За матерiалами:  Західна інформаційна корпорація

Зараз ви читаєте новину «Лідер Волинського БЮТ побив посадовця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі