понеділок, 28 грудня 2009 09:23

Лазаренко сидить у жіночій в"язниці

Лазаренко сидить у жіночій в"язниці

Екс-прем"єр Павло Лазаренко вийде з в"язниці 17 серпня 2011 року.

Така інформація з"явилася на офіційному сайті Бюро в"язниць США, повідомляє "Сегодня".

На сайті також сказано, що 56-річний Лазаренко відбуває покарання у в"язниці міста Дублін (Північна Каліфорнія), де утримуються жінки і ті, хто вчинив адмінпровини. Це в"язниця спрощеного рівня безпеки.

"В Америці таких - три чверті. У цих в"язницях сидять люди, які нікого не вбили, не використали зброю і т. д. В них можна зустрічатися не лише з родичами і адвокатами, але й з друзями.

У камерах є телевізор, у в"язниці - спортзал, бібліотека, душ, де можна митися хоч щодня. Там навіть не сидять у камерах з ранку до вечора, а можуть вільно пересуватися по території в"язниці.

До того ж за наявності грошей можна замовляти собі улюблену їжу. Лазаренку пощастило, що він потрапив у жіночу в"язницю, - там особливо легкий режим", - розповів директор юрфірми Amber Global Consulting Іван Лозовий, який народився, вчився і працював у США.

В описі в"язниці на сайті Бюро в"язниць сказано, що в"язниці, де сидить Павло Іванович, терміново потрібні охоронці.

"Зазвичай на 100 ув"язнених доводиться 20 охоронців. Їм добре платять від 2,5 до 4 тисяч доларів на місяць, але черги з охочих там працювати немає", - говорить Лозовий.

Щоправда, в 20 милях від в"язниці знаходиться військова база США, що має ускладнювати арештантам втечі.

Зараз ви читаєте новину «Лазаренко сидить у жіночій в"язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі