вівторок, 11 вересня 2007 13:13

Лавринович розповів, чого не має права робити Янукович

Прем`єр-міністр України Віктор Янукович під час передвиборчого туру не має права використовувати інфраструктуру із забезпечення функцій глави уряду. Про це повідомив міністр юстиції Олександр Лавринович сьогодні на брифінгу в Кабінеті Міністрів.

"Янукович під час відпустки не матиме права використовувати бюджетні кошти для здійснення своїх перельотів і переїздів. Він також не може користуватися іншою державною інфраструктурою, яка надається для здійснення функцій глави уряду", - сказав Лавринович.

Міністр також повідомив, що закон забороняє використання людських ресурсів. "Під час відпустки і передвиборчого туру не можна в кабінеті давати доручення міністрам виконати ту чи іншу роботу", - пояснив він.

Тим часом, Лавринович наголосив, щоЯнукович на час своєї відпустки та участі у виборчій кампанії не може відмовитись від державної охорони. "Закон передбачає, що прем`єр-міністр є особою, яка охороняється, і навіть після його прем`єрства впродовж року він змушений буде підкорятися вимогам закону і користуватися державною охороною", - додав Лавринович.

З 12 вересня Янукович іде у відпустку для участі у виборчій кампанії в статусі лідера Партії регіонів, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Лавринович розповів, чого не має права робити Янукович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі