неділя, 10 березня 2013 05:29

Кужель вимагає повернути вкрадені статки Щербаня його дітям

Кужель вимагає повернути вкрадені статки Щербаня його дітям
Фото: tvi.ua

Головним завданням, окрім пошуку вбивць народного депутата Євгена Щербаня, має стати повернення статків політика його дітям.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявила народний депутат від фракції ВО "Батьківщина" Олександра Кужель, відповідаючи на запитання, що сталось з бізнес-активами родини Щербаня після його вбивства.

"Відразу після вбивства ми взяли під свою опіку синів Щербаня – Руслана і Євгена. Їм не давали змоги отримати спадок. Тоді Володимир Щербань запропонував оформити опіку над дітьми, але ті відмовилися", - розповіла Кужель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захисник Тимошенко: свідчення Кужель спростовують підозру в причетності екс-прем'єра до вбивства Щербаня

У підсумку, за її словами, опікуном став Юрій Дідух, на якого разом із Євгеном через півроку, у вересні 1997-го року, було вчинено напад.

"У дітей навіть намагалися відібрати будинок у селищі Червоне, де жила родина Щербаня", - додала нардеп.

Водночас, вона наголосила, що завдяки допомозі Іосіфа Кобзона вдалося залишити дітям банк із мінусовими активами.

"Більше нічого сини Євгена Щербаня не отримали. Тому тут виникає запитання, яке мало б з'ясувати слідство: а хто ж отримав вигоду від смерті найбагатшої людини України, кому відійшли активи після вбивства Щербаня?" - підкреслила Кужель.

 

Зараз ви читаєте новину «Кужель вимагає повернути вкрадені статки Щербаня його дітям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі